Geen onderdeel van een categorie

Waarom jij je katoenen sokken wil vervangen voor Bambocks Bamboe Sokken!?

Bamboe sokken van Bambocks zijn een absolute must have in jouw sokkenlade. Waarom? Omdat bamboe niet alleen lief is voor je voeten, maar ook voor mens en natuur. Bamboe is milieuvriendelijker dan traditioneel katoen, het groeit immers sneller en is in het juiste proces minder vervuilend om te produceren. Door de uitzonderlijke eigenschappen van dit natuurlijke materiaal geniet jij bovendien extra lang van kwaliteit en comfort. Zacht, zweet opnemend en zeer comfortabel.

De talloze voordelen van Bambocks bamboe sokken

✔Antibacterieel: Verminderd ongewenste luchtjes
✔Hypoallergeen: Voorkomt huid irritaties
✔Vocht absorberend: Verminderd zweet voeten
✔Naadloos
✔Zijde zacht
✔Geschikt voor diabetici en mensen met een gevoelige huid
✔Geschenkverpakking

Wij willen dat jij je goed voelt, daarom zijn onze naadloze sokken super zacht en daardoor heerlijk draagbaar. Onze bamboesokken zijn geschikt voor zowel dames als heren, scherp geprijsd en gemaakt zoals het hoort: eerlijk en duurzaam. Because we care.  

Wat we niét willen, is dat jij reclame loopt voor ons. Kwaliteit verkoopt zichzelf wel. Daarom vind je geen zichtbaar Bambocks-logo terug op onze producten. Because we just don’t care. 

Meer dan uit liefde voor je voeten

Je wast de sokken eenvoudig schoon op 30 graden. Daarna kun je ze op een lage temperatuur in droger doen of natuurlijk drogen aan de waslijn. De sokken van Bambocks zijn gemaakt in een eerlijk productieproces in Europa. Door al deze eigenschappen zijn bamboe sokken dus niet alleen lief voor je voeten maar ook voor mens en natuur.

De fijnste sokken van Bamboe 

De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende sets en kleuren, geschikt voor dames en heren en zijn eenvoudig online te bestellen. Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van bamboe sokken. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de, uitsluitend positieve, reviews over Bambocks.

✔ Bambocks is specialist in sokken, T-shirts, ondergoed
✔ Bambocks producten worden verkocht in 13 landen
✔ Bambocks is Dutch Design, eerlijk geproduceerd in de EU
✔ Klanten geven ons een score van 4.5/5

Wil jij ook het beste voor jouw voeten?

user

Item added to cart.
0 items -  0,00