Introductie

Op de fiets vervuil je niets!

Al sinds de start van ons bedrijf proberen wij logische keuzes te maken. Keuzes in materiaal gebruik van onze producten bijvoorbeeld, maar ook hoe wij Bambocks hebben georganiseerd. Alles in het teken van duurzaam, efficient en met de hoogste kwaliteit. De keuze jullie bestellingen te laten bezorgen door bezorgers op de fiets is dan ook niet meer dan logisch en past perfect bij Bambocks.

Met onze partner Fietskoeriers.nl fietsen we in meer dan 30 steden*. Uitblinken met pakketbezorging in de stad, met de fiets. Dit kan goed, snel en efficiënt. Zo verminderen we de verkeersdrukte en beperken de CO₂-uitstoot tot een minimum. Tot wel 60% minder CO₂-uitstoot op de totale reis van een pakket t.o.v. bezorging per bestelbus

De juiste materiaalkeuze in combinatie met bezorging geeft met recht aan dat wij staan voor duurzaamheid!

Bambocks – Premium Underwear, Because we Care.

user

Item added to cart.
0 items -  0,00