Geen onderdeel van een categorie

Bouwen met Bamboesokken

Je staat vroeg op terwijl de rest van het gezin nog slaapt. Of het nu hartje zomer is met een brandende zon of winter met regen, je moet opstaan om te werken. Maar werken in de bouw valt niet mee: je maakt lange werkdagen in extreme weeromstandigheden en een risicovolle werkomgeving. 

Om de kans op ongelukken te minimaliseren, moeten werkschoenen gelukkig aan een reeks veiligheidscodes voldoen. In een bouwomgeving heb je tenslotte te maken met vallende objecten die met gemak je voeten permanent letsel zouden kunnen toebrengen. Dus worden werkschoenen gekenmerkt door een robuust ontwerp met een harde neus van staal of kunststof. Ze zijn goed geïsoleerd om te voorkomen dat je voeten nat worden.

Echter zulke harde, geïsoleerde schoenen zijn niet altijd even vriendelijk voor je voeten. Voor optimaal comfort en ter voorkoming van kleinere blessures zoals blaren en likdoorns maar ook zweetvoeten, is het van groot belang de juiste sokken te dragen. Onze bamboe werksokken kunnen het dragen van harde werkschoenen op verschillende manieren verlichten: 

  • Onze werksokken van bamboe zijn verstevigd op de zool, hak en teen, waardoor ze ideaal zijn voor het gebruik in zware schoenen met verharde neus. Ze bieden optimale ondersteuning voor het overeind staan gedurende de dag. 
  • Bamboe heeft een vochtabsorberende kwaliteit wat betekent dat je minder last hebt van zweetvoeten. 
  • Bamboe heeft een verkoelende werking wat behalve tegen het zweten, ook ideaal is voor warme, opgezwollen voeten. 
  • Bamboe is een uiterst zachte, maar ook sterke stof. Dit is extra prettig in harde werkschoenen die je voeten kunnen beschadigen. 

Ga nu naar onze Sokken-pagina en bestel je eerste paar bamboewerksokken!

user

Item added to cart.
0 items -  0,00