Geen onderdeel van een categorie

Materiaal en productie Bambocks

Bamboevezel, bio katoen en coolmax zijn materialen waarmee onze producten worden gemaakt. Hierdoor krijg je unieke eigenschappen die voldoen aan comfort en draagbaarheid en een bijdrage leveren aan onze duurzaamheidsbelofte.

•Zijdezacht
•Vochtopnemend
•Anti-allergeen
•Thermo control
•UV protect

Onze producten worden volgens OEKO-TEX en GOTS standaarden geproduceerd. Met OEKO-TEX garanderen wij dat onze producten vrij zijn van schadelijke chemicaliën.
Er wordt rekening gehouden met alle factoren die bij de productie van de stof komen kijken. Zoals de verf die gebruikt wordt, de vezels waarmee de stof is geweven, de gebruikte voering, eventuele printpatronen en accessoires. De klasse die wij nu in ons bezit hebben gelden zelfs voor baby’s, ook zij kunnen onze artikelen veilig dragen. Daarnaast zijn onze product en transport verpakkingen gemaakt van gerecycled papier en karton.

user

Item added to cart.
0 items -  0,00