Geen onderdeel van een categorie

Tijdens Wandel & Wintersport

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes

In de sneeuw wil je natuurlijk warm blijven, maar je wil ook niet badend van het zweet de piste af gaan. Door de juiste laagjes aan te trekken zorg je ervoor dat je warm blijft. Maar nog veel belangrijker dat je zweet wordt afgevoerd. Bovendien kun je op die manier comfortabel in beweging blijven.

Het laagjes systeem is onder wandelaars en skiërs een begrip! Trek eerst een goede onderlaag aan, bijvoorbeeld thermo ondergoed of bamboe t-shirts met super eigenschappen die o.a. vocht opnemen. Denk daarna wat een goede isolatielaag kan zijn, zoals een trui of vest van fleece. Daaroverheen draag je dan nog een beschermende buitenlaag: een jas of softshell. Belangrijk om niet te vergeten zijn de juiste sokken.

Te kleine sokken kunnen zorgen voor koude voeten omdat je bloedsomloop wordt afgekneld. De juiste maat is belangrijk. Het is overigens niet verstandig om twee paar sokken over elkaar heen aan te trekken. Ga het liefst voor sokken van met bamboevezel, die blijven het langst fris. Bekijk onze wandel en hiking sokken of gebruik de compressie sokken tijdens het skiën voor gegarandeerd minder spierpijn en geen koude voeten!

Veel wandel en ski plezier!

user

Item added to cart.
0 items -  0,00

BAMBOCKS HARDLOOP SOKKEN ALLEEN DIT WEEKEND 30% KORTING

X