Gepost op

Wij zijn geen bamboo-socks.nl Wij zijn BAMBOCKS, betrouwbaar en bereikbaar!

Wij ontvangen veel e-mails en telefoontjes van mensen die sokken hebben besteld bij Bamboo-socks.nl en denken dat dit hetzelfde bedrijf is als Bambocks Underwear. Wij, Bambocks Underwear, hebben geen enkele link met dit bedrijf en wij betreuren ten zeerste dat mensen worden benadeeld.

Zoals u van ons gewend bent zijn wij telefonisch en per e-mail goed bereikbaar en ontvangt u voor 22.00uur besteld de volgende dag uw bestelling GRATIS thuis bezorgd. Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening dan ontvangen wij graag uw bericht op info@bambocks.nl

Bent u ontevreden over andere bedrijven die sokken verkopen? Wij verwelkomen u graag als klant en zullen uw vertrouwen niet beschamen.

Gepost op

Onze duurzaamheidsbelofte

Wij zijn van mening dat ondergoed kwalitatief hoogwaardig moet zijn zodat dagelijkse slijtage beperkt kan worden en dat het vele wasbeurten mee gaat. Wij hebben het hoogste percentage bamboe vezel in onze sokken en in onze boxershorts gebruiken wij een mix van bamboe en organisch katoen. Beide grondstoffen worden ‘gewonnen’ in een veilige werkomgeving waarbij minder energie en water wordt gebruikt dan bij traditionele katoenproducten.

Wij doen niet aan vier of zes collecties per jaar, onze kleding is never out of stock en daarmee plannen we vooruit en kunnen we onze productieprocessen optimaliseren om verspilling te minimaliseren.

Wij bezoeken onze producenten persoonlijk om te controleren of aan onze normen wordt voldaan en efficiëntie in deze processen als partners in verduurzaming kunnen behalen. Because we Care!

Gepost op

Design Sokken toegevoegd aan onze collectie!

Goed nieuws, Bambocks blijft uitbreiden! Naast onze basics in zwart, blauw en grijs hebben we nu ook mooie designs toegevoegd. Zelfde kwaliteit maar met een twist. Een dotted variant of streep op streep? Varieer maar geniet van het comfort van onze super zachte bamboe sokken. Ben je tevreden vertel het anderen, heb je tips vertel het ons!

 

Image result for design sokken bambocks

 

Gepost op

No Show Sneaker Sokken beschikbaar

Het is weer mooi weer en hoe fijn is het om dan niet zichtbare sokken te dragen?

Onze No Show Sneaker sokken zijn ideaal voor in de zomer; met de superzachte sokken heb je minder zweetvoeten en toch ben je zeer in stijl met deze onzichtbare sokken in je sneakers. Let op; ze zijn uitvoerig getest op de pasvorm en zullen niet afrollen van de hak en hiel.

De bamboe sokken van Bambocks bevatten 75% procent bamboevezel en daardoor kunnen wij  je de beste bamboekwaliteit bieden. Dit is een van onze unieke punten. De sokken zijn wasbaar op maximaal 30 graden, genoeg voor een schone was. De No Show Sneaker sokken zijn verkrijgbaar in drie maatvoeringen: 35-38, 39-42 & 43-46 en zijn naadloos.

De sokken zijn tevens geschikt voor de droger bij een lage temperatuur, maar nog beter is het om ze aan de waslijn te laten drogen. Dat is ook nog eens beter voor het milieu net als het materiaal bamboe. Maar in beide gevallen blijven de sokken extreem zacht en heerlijk draagbaar.

Bestel snel je No Show Sneaker sokken per 4 paar voor 20,- met gratis verzending in Nederland en ervaar het kwaliteitsgevoel.

Gepost op

Ons verhaal

Het is bijna zover, de uitbreiding van onze collectie! We krijgen al veel verzoeken van onze trouwe klanten en we zien uit om jullie wensen te voldoen;

  • Een maat onder de sokkenmaat 39-42;
  • Een sneaker bamboe sok voor in de zomer;
  • Nieuwe kleuren en motieven

Houd onze socials en e-mail in de gaten en vergeet geen review achter te laten!

Ons verhaal

Wij geloven dat de kleinste dingen in het leven ons gelukkig maken.
Dingen waar we niet zo vaak bij stilstaan maar toch vanzelfsprekend zijn, zoals ondergoed of sokken!

Uiteindelijk draag je beide, elke dag en mag je ook verwachten dat het lekker zit, dat het er kwalitatief goed uitziet en mooi blijft na het wassen. Met onze producten hebben we iets te vertellen, niet alleen over de kwaliteit en pasvorm maar ook over het idee erachter.

Wij produceren onder andere met bamboe, niet alleen een fijn zacht materiaal maar ook snelgroeiend en daardoor minder belastend voor ons milieu. Lokaal geproduceerd en lokaal verwerkt.

Op deze manier willen we graag bijdragen aan duurzamere producten, en dat is voor ons net zo vanzelfsprekend als het aantrekken van een paar sokken.

Bambocks, Because we care

Gepost op

Op weg naar een nieuwe collectie

Bij Bambocks zijn we de laatste maanden druk bezig geweest met de feestdagen. Hartelijk dank voor al jullie bestellingen! In januari gaan wij werken aan de uitbereiding van onze collectie bamboe sokken. Wij zijn natuurlijk benieuwd wat jullie graag in onze nieuwe collectie zien, maar wij hebben er zelf ook ideeën over. Met de volgende bamboe sokken gaan wij onze collectie in 2019 uitbreiden:

  • Een maat onder de sokkenmaat 39-42;
  • Een sneaker bamboe sok voor in de zomer;
  • Nieuwe kleuren en motieven;

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte wanneer de nieuwe bamboe sokken in de collectie komen. Ben je ook benieuwd? Laat dan een bericht achter en we houden je op de hoogte via onze nieuwsbrieven.

Gepost op

Black Friday bij Bambocks

Alleen op vrijdag 23 november a.s. krijg je 20% extra kassa korting; vul tijdens het afrekenen de code ‘friday’ in en je korting wordt direct verwerkt.

Onze vernieuwde website is vanaf nu nog sneller en makkelijker in gebruik! Naast dat onze sokken van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn proberen wij ook je shopping experience zo goed mogelijk aan te sluiten op jou wensen. Nu kun je dus nog eenvoudiger en vanaf je mobiele telefoon je bestelling samenstellen.