Bestellen en versturen

Heb je een bestelling geplaatst op onze site? Bedankt! Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail met een bevestiging van ons. We gaan direct aan de slag! Als we jouw bestelling hebben verwerkt en verstuurd, sturen we je nogmaals een e-mail. Hierin vind je ook een track & trace-code waarmee jij je bestelling kunt volgen. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Je bestelling wordt verzonden naar een door jou aangegeven adres. Thuis, op je werk of misschien, als je Bambocks cadeau geeft, bij vrienden of familie. Het lever- en factuuradres voer je eenvoudig in bij het plaatsen van je order. Vanaf €40,- is verzending gratis, onder de €40,- rekenen wij €3,95 aan verzendkosten. 

Bezorging van je bestelling
Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur, dan wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden. In Nederland ontvang je jouw bestelling vrijwel altijd de volgende dag. Orders die zijn geplaatst in het weekend worden op maandag verstuurd.

Je bestellingen bij Bambocks worden in Nederland door PostNL of Fietskoeriers bezorgd. We maken bewust gebruik van fietsbezorging in de grote steden om zo de CO2-uitstoot te beperken. Zoals je van ons mag verwachten, houden wij ook met de verpakking rekening met het milieu. We houden deze klein en gebruiken nooit meer materiaal dan nodig. Mocht je niet thuis zijn, dan past het door je brievenbus. Handig, want zo hoeft de bezorger niet twee keer te rijden. Als jouw bestelling groter is dan onze standaard brievenbusverpakking, dan wordt het als pakket verzonden.

Bezorging in België en Duitsland via DPD
In België & Duitsland worden onze pakketten bezorgd door DPD. Ook hier maken we gebruik van onze brievenbusverpakkingen: goed voor het milieu en makkelijk voor jou. Als je niet thuis bent, laat DPD een afwezigheidsbericht bij je achter. Gemiddeld ontvang je jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen.

Vraag, klacht, ruilen en/of retour

Wij hanteren 14 dagen bedenktijd van je bestelling, dit geeft je ruim de tijd om de ontvangen producten te controleren. Neem contact met ons op en bekijk de pagina over ons retourbeleid als je je bestelling wilt retourneren!

Item added to cart.
0 items -  0,00

BAMBOCKS HARDLOOP SOKKEN ALLEEN DIT WEEKEND 30% KORTING

X