Gepost op

No Show Sneaker Sokken beschikbaar

Het is weer mooi weer en hoe fijn is het om dan niet zichtbare sokken te dragen?

Onze No Show Sneaker sokken zijn ideaal voor in de zomer; met de superzachte sokken heb je minder zweetvoeten en toch ben je zeer in stijl met deze onzichtbare sokken in je sneakers. Let op; ze zijn uitvoerig getest op de pasvorm en zullen niet afrollen van de hak en hiel.

De bamboe sokken van Bambocks bevatten 75% procent bamboevezel en daardoor kunnen wij  je de beste bamboekwaliteit bieden. Dit is een van onze unieke punten. De sokken zijn wasbaar op maximaal 30 graden, genoeg voor een schone was. De No Show Sneaker sokken zijn verkrijgbaar in drie maatvoeringen: 35-38, 39-42 & 43-46 en zijn naadloos.

De sokken zijn tevens geschikt voor de droger bij een lage temperatuur, maar nog beter is het om ze aan de waslijn te laten drogen. Dat is ook nog eens beter voor het milieu net als het materiaal bamboe. Maar in beide gevallen blijven de sokken extreem zacht en heerlijk draagbaar.

Bestel snel je No Show Sneaker sokken per 4 paar voor 20,- met gratis verzending in Nederland en ervaar het kwaliteitsgevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *