Gratis bamboe sokken

Altijd al sokken willen proberen met de eigenschappen van bamboe? Probeer ze dan nu gratis!

Soms krijgen wij producten teruggestuurd omdat de verpakking is beschadigd of de verkeerde maat is per ongeluk geleverd. Wij geven deze producten een nieuwe kans, want ze zijn nieuw! Door deze tweede kans kun jij gratis ervaren wat de kwaliteit, comfort en draagbaarheid van onze bamboe sokken betekent. 

Laat je gegevens achter en je schoenmaat en wij sturen je gratis een (1) paar sokken toe om uit te proberen. Je ontvangt dus maximaal 1 paar gratis. We vragen je e-mail adres om je op de hoogte te houden van nieuws en aanbiedingen. Je kunt je uiteraard altijd afmelden. Geen verplichtingen! 

Probeer de bamboe sokken gratis uit!

Voordeel

Anti-transpiratie

Bamboe absorbeert maar liefst 60% meer water dan katoen. Hierdoor wordt transpiratievocht sneller opgenomen en ruik je langer fris. Zweetvoeten zijn voorgoed verleden tijd!

Bekijk collectie

Voordeel

Anti-bacterieel

Bamboe houdt bacteriën en schimmels tegen, waardoor ongewenste (transpiratie)geuren worden afgeweerd. Het gevolg? Een betere hygiëne en comfortabel gevoel.

Bekijk collectie

Voordeel

Naadloos

Onze sokken zijn naadloos en daardoor geschikt voor de gevoelige huid. Bovendien zijn al onze producten gemaakt van jeuk- en irritatievrij materiaal. Ideaal!

Lees meer over onze productie methode

Voordeel

Super zijde zacht

Voor een maximaal draagcomfort en optimale ventilatie gebruiken wij in al onze sokken bamboevezels als hoofdmateriaal. Ervaar het zelf en je wil nooit meer anders.

Blog

Voordeel

Hitte en kou regulerend

Bamboe past zich aan je lichaamstemperatuur aan. Het houdt je warm in de winter en koel in de zomer. Wat wil je nog meer!

Bekijk de collectie