De 4Daagse - wandelsokken

Met alleen goede schoenen ben je er nog niet! Goede sokken zijn essentieel voor een optimaal voetklimaat. Ze voorkomen wrijving en voeren vocht effectief af, waardoor je voeten fris en comfortabel blijven. Deze wandel- en hikingsokken bieden een perfecte combinatie van een heerlijk zacht voetbed, padding bij de middenvoet en extra bescherming bij de hiel.


Waarom kiezen voor Bambocks Wandelsokken?

  • Optimaal Voetklimaat: Voorkom wrijving en houd je voeten droog en comfortabel, zelfs tijdens lange wandelingen.
  • Comfortabel en Beschermend: Geniet van het zachte voetbed en de extra padding bij de middenvoet en hiel, voor maximale bescherming en comfort.
  • Dagelijkse Verzorging: Trek elke dag een paar schone, frisse sokken aan en verzorg je voeten goed. Ze hebben immers nog vele kilometers te gaan!

Zorg ervoor dat je voeten altijd goed verzorgd zijn met Bambocks Wandelsokken en geniet van elke stap die je zet!

Wandelprestatietocht 2024

De derde week van juli wordt de 4Daagse gelopen, de grootste wandelprestatietocht ter wereld! Meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten, van 11 jaar tot 90+, komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Allemaal met hetzelfde doel: het felbegeerde 4Daagsekruisje.

Voordeel

Anti-transpiratie

Bamboe absorbeert maar liefst 60% meer water dan katoen. Hierdoor wordt transpiratievocht sneller opgenomen en ruik je langer fris. Zweetvoeten zijn voorgoed verleden tijd!

Bekijk collectie

Voordeel

Anti-bacterieel

Bamboe houdt bacteriën en schimmels tegen, waardoor ongewenste (transpiratie)geuren worden afgeweerd. Het gevolg? Een betere hygiëne en comfortabel gevoel.

Bekijk collectie

Voordeel

Naadloos

Onze sokken zijn naadloos en daardoor geschikt voor de gevoelige huid. Bovendien zijn al onze producten gemaakt van jeuk- en irritatievrij materiaal. Ideaal!

Lees meer over onze productie methode

Voordeel

Super zijde zacht

Voor een maximaal draagcomfort en optimale ventilatie gebruiken wij in al onze sokken bamboevezels als hoofdmateriaal. Ervaar het zelf en je wil nooit meer anders.

Blog

Voordeel

Hitte en kou regulerend

Bamboe past zich aan je lichaamstemperatuur aan. Het houdt je warm in de winter en koel in de zomer. Wat wil je nog meer!

Bekijk de collectie