Gepost op

Start het nieuwe jaar direct goed! 2021 met 21% korting

Wauw, het afgelopen jaar is voorbij gevlogen en daarin hebben we heel veel mensen kennis laten maken met de hoge kwaliteit sokken, boxershorts en T-shirts! En dat ook onze vaste klanten blijven terugkomen is het beste compliment dat we kunnen krijgen. Dat maakt ons trots en vastberaden om door te gaan en zodoende kun je in 2021 meer nieuws, uitgebreider assortiment met dezelfde snelheid, kwaliteit en service van ons verwachten.

De eerste uitbreiding is de mogelijkheid om via WhatsApp berichten direct contact te hebben als je vragen hebt over de producten, maatvoering of je bestelling. Je ziet de button links in beeld verschijnen!

Om jullie te bedanken voor onze samenwerking in 2020 en het nieuwe jaar fris en goed te beginnen ontvang je vanaf vandaag een week lang 21% korting op het hele assortiment met de code: 2021

Voer de code in tijdens het afrekenen en direct ontvang je 21% korting in 2021. Let op: deze actie geldt maar 1 week, tot en met 7 januari. Dus reageer snel en begin het jaar goed!

Heb je vragen vertel het ons. Ben je tevreden, vertel het anderen!

Dank je wel. Team Bambocks

Geef een reactie