Retourbeleid

Niet tevreden?!

Het komt niet vaak voor maar het kan natuurlijk dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je bestelling of kwaliteit van de bestelde producten.

Omruilen:
Wij hanteren 14 dagen bedenktijd van je bestelling, dit geeft je ruim de tijd de ontvangen producten te controleren. Wil je toch de producten omruilen dan kun je de producten aanmelden voor terugsturen via support@bambocks.nl

De kosten voor retour sturen zijn voor je eigen rekening.
De verzendkosten voor nieuwe producten betalen wij. 

Terugbetaling
Als je gebruik hebt gemaakt van een kortingscode, maar je stuurt niet je hele bestelling retour, dan verrekenen wij de ontvangen korting. Wij storten uiterlijk drie weken later het geld terug op je bankrekening. 

Voordeel

Anti-transpiratie

Bamboe absorbeert maar liefst 60% meer water dan katoen. Hierdoor wordt transpiratievocht sneller opgenomen en ruik je langer fris. Zweetvoeten zijn voorgoed verleden tijd!

Bekijk collectie

Voordeel

Anti-bacterieel

Bamboe houdt bacteriën en schimmels tegen, waardoor ongewenste (transpiratie)geuren worden afgeweerd. Het gevolg? Een betere hygiëne en comfortabel gevoel.

Bekijk collectie

Voordeel

Naadloos

Onze sokken zijn naadloos en daardoor geschikt voor de gevoelige huid. Bovendien zijn al onze producten gemaakt van jeuk- en irritatievrij materiaal. Ideaal!

Lees meer over onze productie methode

Voordeel

Super zijde zacht

Voor een maximaal draagcomfort en optimale ventilatie gebruiken wij in al onze sokken bamboevezels als hoofdmateriaal. Ervaar het zelf en je wil nooit meer anders.

Blog

Voordeel

Hitte en kou regulerend

Bamboe past zich aan je lichaamstemperatuur aan. Het houdt je warm in de winter en koel in de zomer. Wat wil je nog meer!

Bekijk de collectie