Wasvoorschrift

Om blijvend fris voor de dag te komen in onze sokken is het belangrijk dat je rekening houdt met een paar wasvoorschriften. Zo geniet jij nóg langer van je sokken.

  • Was op 30 graden in de wasmachine;
  • Keer de sokken binnenstebuiten voor het beste wasresultaat en minste slijtage;
  • Droog ze bij voorkeur aan de waslijn, maar in de droger kan ook; kies dan wel een kort programma!
  • Strijken is niet nodig, maar doe je dit wel: strijk niet te heet, maar lauw.

Met bovenstaande instructies kan een kind de was doen. Gaat er onverhoopt toch iets mis, laat het ons vooral weten via support@bambocks.nl. Wij helpen je graag.

Voordeel

Anti-transpiratie

Bamboe absorbeert maar liefst 60% meer water dan katoen. Hierdoor wordt transpiratievocht sneller opgenomen en ruik je langer fris. Zweetvoeten zijn voorgoed verleden tijd!

Bekijk collectie

Voordeel

Anti-bacterieel

Bamboe houdt bacteriën en schimmels tegen, waardoor ongewenste (transpiratie)geuren worden afgeweerd. Het gevolg? Een betere hygiëne en comfortabel gevoel.

Bekijk collectie

Voordeel

Naadloos

Onze sokken zijn naadloos en daardoor geschikt voor de gevoelige huid. Bovendien zijn al onze producten gemaakt van jeuk- en irritatievrij materiaal. Ideaal!

Lees meer over onze productie methode

Voordeel

Super zijde zacht

Voor een maximaal draagcomfort en optimale ventilatie gebruiken wij in al onze sokken bamboevezels als hoofdmateriaal. Ervaar het zelf en je wil nooit meer anders.

Blog

Voordeel

Hitte en kou regulerend

Bamboe past zich aan je lichaamstemperatuur aan. Het houdt je warm in de winter en koel in de zomer. Wat wil je nog meer!

Bekijk de collectie